Розширене засідання кафедри

18 квітня 2022 р. відбулось розширене засідання кафедри менеджменту та державної служби. Запрошені стейкхолдери:

Худолей В.Ю., ректор ПВНЗ «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» МОН України, доктор економічних наук, професор;

Трейтяк В.О., директор ТОВ «Чернігівський ковальський завод»;

Назарко С.О., заступник директора з науково-педагогічної роботи Чернігівського інституту ім. Героїв Крут МАУП, к.е.н., доцент.

На засідання розглянуто питання затвердження ОНП «Менеджмент» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування.

Стейкхолдери виступили з пропозиціями:

Худолей В.Ю. запропонувала ввести у навчальний план такі дисципліни з блоку «Цикл професійної підготовки»: «Економіко-математичне моделювання та прогнозування розвитку підприємств», «Міжнародний менеджмент», що допоможе орієнтуватися на розробку ефективних механізмів та моделей управління, стратегій та політик управління підприємствами з урахуванням їх виходу на зовнішні ринки.

Трейтяк В.О. наголосив на важливості таких вибіркових дисциплін ОНП як «Стратегії конкурентоспроможності підприємств», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Інноваційно-інвестиційна політика підприємств»  як таких, що допоможуть майбутнім випускникам краще вирішувати питання підвищення ефективності діяльності національних підприємств.

Назарко С.О. запропонувала ввести у навчальний план такі дисципліни, як «Системний менеджмент», для формування системного наукового світогляду аспірантів, а також «Електронна комерція» як таку, що відповідає сучасним трендам розвитку менеджменту. Також наголосила на важливості проходження науково-педагогічної практики для формування навичок викладання дисциплін.

Прийнято рішення клопотати перед вченою радою щодо затвердження ОНП «Менеджмент» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування (кваліфікація: доктор філософії з менеджменту).

Оставить комментарий

avatar
  Subscribe  
Notify of