Розширене засідання кафедри

17 січня 2022 р. відбулось розширене засідання кафедри менеджменту та державної служби. Запрошені стейкхолдери:

Хрущ А.В., директор, ТОВ «Багато-профільне підприємство АТІЛОС»;

Бас А.О., генеральний директор, ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;

Трейтяк В.О., директор, ТОВ “Чернігівський ковальський завод”.

На засіданні було розглянуто питання щодо затвердження у новій редакції ОПП та НП за спеціальністю 073 «Менеджмент» підготовки ЗВО освітнього ступеню бакалавр та введення їх в дію з 01.09.2022.

Стейкхолдери запропонували ввести у навчальний план такі дисципліни:

Хрущ А.В. запропонував включити у перелік дисциплін за мейджором «Міжнародний бізнес» та «Управління розвитком експортно-імпортного потенціалу підприємства», що допоможе випускникам краще орієнтуватися у міжнародному середовищі бізнесу та виходити на зовнішні ринки.

Бас А.О. запропонувала включити у предмети мейджора «Операційний менеджмент» та «Логістичний менеджмент» як такі, що важливі для практичної діяльності усіх підприємств, в тому числі для тих, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю.

Трейтяк В.О. запропонував ввести у навчальний план такі дисципліни як «Кайдзен менеджмент» для набуття вміння застосовувати на практиці інструменти ощадливого виробництва та постійного розвитку підприємства; «Планування та прогнозування діяльності підприємств», що допоможе розробляти стратегії та плани діяльності підприємств.

Прийнято рішення затвердити структурно-логічну схему ОПП «Менеджмент» та перелік дисциплін за вибором здобувача згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів зі спеціальності «Менеджмент» на 2022-2023 н.р., логіку послідовності їх викладання та послідовність навчальної діяльності здобувача та клопотати перед вченою радою щодо затвердження у новій редакції ОПП та НП за спеціальністю 073 «Менеджмент» підготовки ЗВО освітнього ступеню бакалавр.

Оставить комментарий

avatar
  Subscribe  
Notify of