День державного Прапора України в ЧНТУ!

Це свято символізує силу і велич держави, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої країни!

Під звуки фанфар духового оркестру обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, з патріотичних віршів у виконанні юних талантів Поліни Кудабекової та Нікіти Міщенка, з пісні «Я – України син» соліста обласного філармонійного центру, заслуженого артиста України Сергія Сулімовського розпочалась акція «Я — громадянин України», що вже не один рік поспіль проходить в обласному центрі у День Державного Прапора України. 23 серпня 2019 року святкування проходило у сквері біля Чернігівського національного технологічного університету.
За участю військовослужбовців Чернігівського гарнізону, а також дітей героїв, загиблих під час проведення АТО/ООС, на флагштоці біля входу в університет був піднятий жовто-блакитний стяг. Учасників урочистостей привітали в.о. голови облдержадміністрації Наталія Романова, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Відбулася церемонія вручення державних нагород, а також відзнак облдержадміністрації та облради.