Екскурсія на ТОВ «Чернігівський ковальський завод»

21 жовтня в рамках тижня ННІ менеджменту, харчових технологій та торгівлі здобувачі ОПП «Менеджмент зовнішньо економічної діяльності» разом з доцентом кафедри Шабардіною Ю.В. відвідали з екскурсійною програмою ТОВ «Чернігівський ковальський завод», що входить в машинобудівну корпорацію «Еталон».

Завод виробляє гаряче штампування поковок. Основний обсяг продукції підприємства складають поковки, які застосовуються для виготовлення карданних валів автомобілів, карданів і шарнірів сільськогосподарських машин, а також поковки для вагонобудування.

Продукція підприємства користується попитом і є конкурентоспроможною як на внутрішньому, так і зовнішньому ринках збуту. За час своєї діяльності встановлено плідну співпрацю з підприємствами України, Білорусії, Німеччини, Польщі та ін.Студенти відвідали виробничі цехи, ознайомились з виробничим процесом.

Дякуємо директору заводу – стейкхолдеру освітньої програми Трейтяку Віталію Олександровичу за цікаву і змістовну екскурсію, можливість побачити як в реальних умовах виробляється продукція та усвідомлення майбутніми менеджерами їх ролі в процесі створення цінності для споживача.

Оставить комментарий

avatar
  Subscribe  
Notify of