Круглий стіл “Особливості підготовки наукових робіт”

18 жовтня 2021 р. кафедрою менеджменту та державної служби НУ “Чернігівська політехніка” в рамках тижня ННІ менеджменту, харчових технологій та торгівлі був проведений круглий стіл на тему “Особливості підготовки наукових робіт”.

Мета заходу: популяризація наукової діяльності серед здобувачів вищої освіти.

Під час проведення круглого столу були порушені питання, що присвячені таким формам представлення наукових робіт, як тези та доповіді.

Було розглянуто їхню основну сутність, зміст, структурну складову, алгоритм підготовки та основні вимоги.

Також були надані поради здобувачам вищої освіти щодо підготовки та публікації тез конференцій, підготовки презентацій та доповідей з метою успішного захисту курсових і кваліфікаційних робіт.

Оставить комментарий

avatar
  Subscribe  
Notify of